(NEW SITE) EN | NL
Praktijkgerichte workshops en vakinhoudelijke presentaties over actuele trends en ontwikkelingen. Informatie over de allernieuwste oplossingen, producten en technieken op uw vakgebied. En volop ruimte voor interactie met collega’s en vakgenoten. Dat is de succesformule van de DACT Treasury Beurs, hét evenement voor treasurers en andere (financiële) professionals. Dit jaar organiseert DACT de 15e editie! Net als vorig jaar een bruisende start in Beachclub O van Hotels van Oranje in Noordwijk, waar alle deelnemers met een 24-uursarrangement elkaar kunnen ontmoeten en uitgebreid kunnen bijpraten. 

Na een stevig ontbijt in de Orangerie biedt de Treasury Beurs ook dit jaar weer een plenaire Masterclass en een serie van negen workshops. De workshops bieden u de mogelijkheid om vakinhoudelijk bij te tanken en inspiratie op te doen. In deze negen workshops hebben uw collega-treasurers/DACT-leden het voortouw. Samen met specialisten praten zij u bij over actuele onderwerpen zoals financiering, treasury management en bankrelaties. Alles toegespitst op de dagelijkse praktijk van de treasurer en zijn team.

Een voorproefje van wat u kunt verwachten: Coca-Cola Hellenic Botling Company presenteert de met de Adam Smith Award bekroonde casestudy over de aanpak van treasury-uitdagingen op het gebied van negatieve interest (Citi).
 
Wereldwijd laten ondernemingen $ 1,1 triljoen aan overtollige liquiditeiten onbenut. Hoe maak je deze liquiditeiten zichtbaar zodat ze kunnen worden aangewend voor de financiering van activiteiten? Interfood en Cashforce wijzen de weg.

Een goede treasury-infrastructuur en de bijbehorende treasurymanagement- en riskinformatiesystemen hebben de permanente aandacht van de DACT-leden. Bekijk het treasuryconcept van Endemol Shine, bij uitstek geschikt voor small en midcap ondernemingen (Zanders).

Welke alternatieve financieringsinstrumenten gebruiken Vodafone, Philips Lighting en Constellium? Maak kennis met de interessante oplossingen voor Supply Chain Finance (Greensill) en Trade Finance (Deutsche Bank).

Volg het relaas van de Management Buy Out door het managementteam van Fletcher Hotels. Wat komt er allemaal bij kijken en wat betekent dit voor de treasurer? (NIBC).

Laat u bijpraten over de impact van de nieuwste ontwikkelingen op betaalgebied (Enigma) en cyber security (PwC).  En last but not least: speel ING’s ‘serious game’ en zet uw geld in op Blockchain. 
INSCHRIJVEN VOOR
24-UURS ARRANGEMENT
 
Start vanaf 15 augustus!


Vind nog meer informatie op
www.dact.nl